Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δωρεάν Εκστρατεία Πρόληψης του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Δωρεάν Εκστρατεία Πρόληψης του Καρκίνου του Παχέος Εντέρου

Η Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγάλεω και το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων–Προαγωγής Υγείας οργανώνουν «ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ καρκινοΥ του Παχεος Εντερου». Η εκστρατεία αυτή είναι θεσμοθετημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό  Υγείας και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Ογκολογίας Πεπτικού.
Απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας 50-75 ετών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν δωρεάν στην προληπτική εξέταση για την ανίχνευση αιμοσφαιρίνης στα κόπρανα, στα κέντρα του Ομίλου της ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ στην Αττική.
Ειδικότερα για το Δήμο Αιγάλεω: ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Λ. ΑΘΗΝΩΝ 429Α, τηλέφωνο 2105317794-8.
Η δωρεάν εξέταση θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου έως 12 Απριλίου 2014. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν άμεσα με ένα τηλεφώνημα στο 2106966100 ή με την αρμόδια υπάλληλο της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Αιγάλεω Κ.Σαμαρά στο 2105315507.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.