Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Οδοντιατρικός έλεγχος σε συνεργασία με « Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Οδοντιατρικός έλεγχος σε συνεργασία με « Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών  και το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Οργανισμό « Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής «ΟΣΑ», θα πραγματοποιήσουν προληπτική οδοντιατρική σε μαθητές του Δήμου μας.
Το πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής, ανήκει στη δράση «προληπτική ιατρική/οδοντιατρική ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», που λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, βάσει μνημονίου που έχει υπογράψει ο Οργανισμός με το ως άνω Υπουργείο και σε συνεργασία πάντα με περιφερειακούς και τοπικούς φορείς και συλλόγους, με στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών πρόληψης και ευαισθητοποίησης στα παιδιά.
Το πρόγραμμα «προληπτική ιατρική/οδοντιατρική ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο μας, από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014 και ώρες σχολικού ωραρίου.
Για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, ο Οργανισμός θα διαθέσει μια κινητή μονάδα προληπτικής οδοντιατρικής, πλήρως εξοπλισμένη και καθημερινά θα εξετάζονται 70 μαθητές.
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας στο τηλέφωνο: 2132072328 κα. Φανή Κουμπούρη.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.