Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ

Η Ακαδημία Πολιτών Αγίων Αναργύρων – Καματερού σας προσκαλεί στη διάλεξη με θέμα: Kαστελόριζο Δωδεκανήσου. Η «αθέατη»διάσταση του χώρου. Προσπάθεια ανθρωπολογικής προσέγγισης ενός οικιστικού συστήματος
Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 στις  19:00 μ.μ., στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο του Δήμου(απέναντι από τον Ναό Αγίων Αναργύρων)
Η Δρ. Κοινωνικής και Ιστορικής Ανθρωπολογίας  
Ελένη Τσενόγλου θα επιχειρήσει μια προσπάθεια ανίχνευσης κι επαλήθευσης, σε συγκεκριμένο οικιστικό σύστημα, της θεωρίας που υποστηρίζει ότι η οργάνωση του χώρου, ως "φυσικής οντότητας", ταυτόχρονα εκφράζει και αναπαράγει όλο το σύστημα των αρχών και αντιλήψεων της ομάδας που τον δημιούργησε και τον κατοικεί. Η σχέση ανθρώπου - χώρου είναι αμφίδρομη: Ο άνθρωπος δηλ., ως μέλος μιας κοινότητας, μορφοποιεί, πλάθει το χώρο του, αλλά, ταυτόχρονα, πλάθεται απ' αυτόν.
Η Συντονιστική Ομάδα της Ακαδημίας


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.