Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΈΛΑ ΚΙ ΕΣΥ! για circuit workout στο Άλσος Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΈΛΑ ΚΙ ΕΣΥ! για circuit workout στο Άλσος Περιστερίου

Την ευκαιρία μιας δωρεάν προπόνησης δίνει ακόμα μία Κυριακή η εταιρεία MCHtraining, στα πλαίσια της δράσης της «ΈΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!» και  με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου,  διοργανώνει  κυκλική προπόνηση ( circuit workout ) στο Άλσος Περιστερίου, την Κυριακή 23 Μαρτίου και ώρα 12:30 μμ.
Σκοπός της δράσης «ΈΛΑ ΚΙ ΕΣΥ!», η οποία ξεκίνησε με πρωτοβουλία της MCHtraining το Μάρτιο του 2013, είναι να δώσει τη δυνατότητα σε όλους όσους αγαπούν την άσκηση και τον υγιεινό τρόπο ζωής να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ σε προπονήσεις εξωτερικού χώρου, για να γυμναστούν, αλλά κυρίως να μοιραστούν και να διασκεδάσουν.
Κάθε Κυριακή, η ομάδα της MCHtraining βρίσκεται σε  πάρκα, δημοτικά γήπεδα ή ακόμη και παραλίες, έτοιμη να «μυήσει» τους ασκούμενους στα μυστικά της προπόνησης και του fitness.
Η δυναμική παρουσία της MCHtraining στο διαδίκτυο μέσα από τη σελίδα www.mch-training.com, καθώς και μέσω των social media, παρέχει καθημερινή ενημέρωση σε όσους ενδιαφέρονται για τις δράσεις της, καθώς και για θέματα γύρω από την άσκηση, τη διατροφή και την υγεία.
Στοιχεία επικοινωνίας:                                    
www.mch-training.com
 E-mal: info@mch-training.com                            
Tel. 6974637108/6937211818, 210-8254235        
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.