Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: BUILD SEE στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

BUILD SEE στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Το πρόγραμμα BUILD SEE, πραγματοποιείται  την Πέμπτη στις 27 Μαρτίου 2014,με τη συμβολή της Εταιρείας  Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.
Σκοπός του προγράμματος είναι η εναρμόνιση των διαφόρων πολιτικών των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και η διασφάλιση της  πρακτικής εφαρμογής τους, στον τομέα της  αειφόρου κατοικίας και της ανάπτυξης κοινωνικής και οικολογικής συνείδησης στην περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης.
Το πρόγραμμα  αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο περιφερειακής, πολιτικής  και εδαφικής συνεργασίας που προωθεί την ανάπτυξη και τον ανταγωνισμό σε μια γεωγραφική περιοχή, όπως η Νοτιοανατολική Ευρώπη, περίπλοκη και πολυποίκιλη.
Η υλοποίηση του έργου έχει χρονικό ορίζοντα 2 ετών (Ιανουάριος 2013-Ιανουάριος 2015).
Στο συνέδριο συμμετέχουν οι εταίροι του προγράμματος και συγκεκριμένα εκπρόσωποι από τον Δήμο της Μπολόνια, το  Περιβαλλοντικό Ινστιτούτο της Ρουμανίας, το Ινστιτούτο Ενέργειας και Τεχνολογίας του Weiz, το Περιφερειακό Διαδουναβικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης, το Βαλκανικό Ινστιτούτο Βιώσιμης Ανάπτυξης κτλ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.build-see.eu
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του συνεδρίου
Ίδρυμα Θεοχαράκη:  Βασιλίσσης Σοφίας 9 και Μέρλιν 1
Ώρα: 09.00- 14.00
H εκδήλωση είναι ανοικτή  στο κοινό



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.