Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: 2o BAZAAR ΒΙΒΛΙΩΝ στο Μουσείο Μπενάκη
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

2o BAZAAR ΒΙΒΛΙΩΝ στο Μουσείο Μπενάκη

Το Μουσείο Μπενάκη οργανώνει φέτος το 2ο bazaar βιβλίων στο Κτήριο της οδού Πειραιώς 138 από την Πέμπτη 27 μέχρι και την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στις ώρες λειτουργίας του κτηρίου.
Στο bazaar θα διατεθούν 244 τίτλοι, που έχουν εκδοθεί από το Μουσείο Μπενάκη, με έκπτωση 50 και 70% επί της τιμής πωλήσεώς τους.
Δείτε τον ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ που είναι προς πώληση.
Οι θεματικές των εκδόσεων καθρεφτίζουν τη φυσιογνωμία, τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Μουσείου Μπενάκη και εκτείνονται από την Κλασική Ελλάδα, τον Βυζαντινό πολιτισμό, τη Λαογραφία, τη Νεοελληνική Ζωγραφική, τη Γλυπτική και την Αρχιτεκτονική, μέχρι τη Φωτογραφία και την Ευρωπαϊκή τέχνη.
Ανάμεσα στα βιβλία που θα διατεθούν ενδεικτικά είναι:
Αθήνα 1839-1900. Φωτογραφικές μαρτυρίες - Ghika και η Ευρωπαϊκή Πρωτοπορία του Μεσοπολέμου - Κυριάκος Κρόκος - Νικόλαος Τομπάζης (1894-1986). Ινδίες - Ελλάδα - Ι. Μόραλης. Άγγελοι, μουσική, ποίηση - Κάρολος Κουν. Οι παραστάσεις - Ο κόσμος του Διονύση Φωτόπουλου - Φωτογραφικόν Πρακτορείον «Δ. Α. Χαρισιάδης» - Κώστας Μπαλάφας. Η χώρα μου, κ.ά.
Tα παιδιά που θα επισκεφτούν με τους γονείς τους το Bazaar βιβλίων θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε πρωτότυπη εκπαιδευτική δράση με τίτλο «Από τα Βιβλία μου», εμπνευσμένη από τον γοητευτικό κόσμο των βιβλιοθηκών!
Ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά από 5 ετών. 

Διάρκεια
27/03/2014 - 30/03/2014
Χώρος
Αθήνα
Μουσείο Μπενάκη
Κτήριο Οδού Πειραιώς
Διοργάνωση
Μουσείο Μπενάκη
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.