Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

«ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ»

Τετάρτη 12/03: 2η διάλεξη «Ένα περίεργο καινούργιο Σύμπαν».
Την Τετάρτη 12 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η 2η διάλεξη του κύκλου «ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ - Η Αστρονομία στη ζωή μας», της πρωτοβουλίας του δήμου Αιγάλεω να προσφέρει στους πολίτες έξι δωρεάν εκλαϊκευμένες διαλέξεις με αντικείμενο την Αστρονομία και σκοπό την ανάδειξη στο Αιγάλεω θεμάτων ευρύτερου ενδιαφέροντος από τις επιστήμες και την πνευματική ζωή.
Η δεύτερη διάλεξη έχει τίτλο «Ένα περίεργο καινούργιο Σύμπαν» και σκοπό να μας δώσει πληροφορίες για τον αθέατο κόσμο που μας αγκαλιάζει. Αυτόν τον κόσμο που δεν μπορούν να τον αντιληφθούν οι ανθρώπινες αισθήσεις και γίνεται αισθητός μόνο μέσω των μαθηματικών. Εισηγητής θα είναι ο κ.Μάνος Δανέζης, επίκουρος Καθηγητής Αστροφυσικής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με πλούσιο επιστημονικό έργο, γνωστός στο ευρύ κοινό και από τις επί μακρόν επιστημονικές τηλεοπτικές εκπομπές του στη δημόσια τηλεόραση.
Η διαλέξη θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» του Δήμου Αιγάλεω (Δημαρχείου και Κουντουριώτου, σταθμός μετρό «Αιγάλεω», τηλ.2105902440).
Ώρα έναρξης 19.00.
Είσοδος ελεύθερη χωρίς δήλωση συμμετοχής.

Πρόγραμμα Διαλέξεων
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.