Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικών Δομών Δήμου Αχαρνών
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Οριστικά αποτελέσματα Κοινωνικών Δομών Δήμου Αχαρνών

Η Ε.Κ.ΠΟ.Σ.Π.Ο. ΝΟΣΤΟΣ ανακοινώνει ότι δυνάμει του από 11/03/2014 πρακτικού της Επιτροπής Ενστάσεων, το οποίο εγκρίθηκε κατά τη συνεδρία του Δ.Σ. της ΕΚΠΟΣΠΟ ΝΟΣΤΟΣ με ημερομηνία 11/03/2014, αναρτήθηκαν σήμερα 12/03/2014 τα οριστικά αποτελέσματα επιλογής των άμεσα ωφελούμενων που εντάσσονται στις δομές άμεσης καταπολέμησης της φτώχειας στο πλαίσιο του ως άνω Σχεδίου Δράσης (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Δομή Παροχής Συσσιτίου). Οι πίνακες αυτοί, καθώς και κατάλογος με τους/τις απορριφθέντες/είσες και το λόγο απόρριψης, όπως επίσης πίνακας επιλαχόντων («Πίνακας επιλαχόντων με σειρά κατάταξης» και «Πίνακας επιλαχόντων κατά ΑΜΚΑ») για κάθε δομή βρίσκονται στην ιστοσελίδα του φορέα
(www.nostos.org.gr). Διευκρινίζεται ότι οι επιλαχόντες/ούσες θα καλύψουν όποιες κενές θέσεις δημιουργηθούν με βάση την προτίμηση που έχουν δηλώσει στην αίτησή τους.
Οι υποψήφιοι/ες που κατέθεσαν σχετική αίτηση μπορούν να αναζητήσουν τα αποτελέσματα που τους/τις αφορούν με βάση τον προσωπικό ΑΜΚΑ για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Τις προσεχείς ημέρες οι ωφελούμενοι/ες θα ενημερωθούν από τις υπηρεσίες του προγράμματος για τα επόμενα βήματα.
Δείτε εδώ τα σχετικά αρχεία 
Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.