Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανεργία στο Δήμο Περιστερίου
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανεργία στο Δήμο Περιστερίου

 Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου διοργανώνουν Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα: «Ανεργία των νέων: Βελτιώνοντας το Παρόν, Διασφαλίζοντας το Μέλλον».
Το σημαντικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 και ώρα 18:00 στο Πολιτιστικό - Συνεδριακό Κέντρου του Δημαρχιακού Μεγάρου (Εθν. Αντιστάσεως & Καραθεοδωρή, σταθμό Μετρό "Περιστέρι").
Στο συνέδριο θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ενώ ομιλίες θα εκφωνήσουν Ευρωβουλευτές και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι νεοφυών επιχειρήσεων και φορέων κοινωνικής επιχειρηματικότητας.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, ενώ όσοι παρευρεθούν θα λάβουν τις απαραίτητες βεβαιώσεις συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην κα Δήμητρα Λαμπροπούλου στο τηλ.: 2106772129 ή στο e-mail: europarl@militos.org.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.