Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ - 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ - 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης καλεί τους κατοίκους, τους Εθνικοτοπικούς, Πολιτιστικούς και αθλητικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων, να ανταποκριθούν για μια ακόμη φορά στη εβδομάδα αλληλεγγύης, που ορίζεται από 31 Μαρτίου έως και  6 Απριλίου 2014, οπότε και θα διεξαχθεί η 40η Αιμοδοσία.
Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε οι κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Πετρούπολης, να πλαισιώνονται όλο και από περισσότερους φορείς και πολίτες, που συμβάλλουν με την ευαισθησία τους στο κοινωνικό μας έργο.
Ο Δήμος Πετρούπολης βοηθά 400 και πλέον οικογένειες, χάρη στη σημαντική και ουσιαστική συμβολή, που με ανιδιοτέλεια, θέληση προσφοράς και βοήθειας προσφέρουν όλοι οι συμπαραστάτες στο έργο αυτό, ασκώντας μια πράξη ζωής, προς τους πληττόμενους από την οικονομική κρίση συνανθρώπους μας.
Σ΄ αυτές τις συνθήκες, μαζί με τη διοίκησή του Δήμου, παλεύουν σε αντίξοες συνθήκες, εξ αιτίας της έλλειψης της κρατικής στήριξης, να απλώσουν χέρι βοηθείας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Βοηθώντας τους συνανθρώπους μας, δεν σταματάμε να παλεύουμε ενάντια σε κάθε μεθόδευση που αφαιρεί από το κράτος την υποχρέωση να παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες, ενάντια στην κατάργηση θέσεων εργασίας. Αγωνιζόμαστε μέχρι να πάρει σάρκα και οστά το πολύτιμο δικαίωμα της ισότιμης δωρεάν πρόσβασης όλων των πολιτών στο σύστημα υγείας, πρόνοιας, εκπαίδευσης, αθλητισμού και πολιτισμού.
Με πολλές ευχαριστίες, για τη μέχρι τώρα σημαντική συνεισφορά σας στις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου μας, σας ενημερώνουμε ότι την εβδομάδα αλληλεγγύης σε όλα τα δημοτικά κτίρια, σχολεία και παιδικούς σταθμούς θα γίνονται δεκτά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, εν όψει της διανομής που θα προσφερθεί στους αναξιοπαθούντες, για την εορτή του Πάσχα.Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.