Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Σάββατο 5/4: 7η «ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

Σάββατο 5/4: 7η «ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ»

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγάλεω διοργανώνει το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 την 7η «ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» εν όψει των εορτών του Πάσχα. Εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας και εθελοντές θα βρίσκονται 09:00 - 15:00 έξω από τα SUPER MARKETS της πόλης, με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, το οποίο στηρίζει σταθερά περισσότερες από 450 οικογένειες.
Σας καλούμε όλους να συνδράμετε το κοινωνικό έργο του Δήμου από το περίσσευμα της ψυχής σας και να δώσετε χαρά στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.