Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Δήμος Αιγάλεω: 1η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του 2014
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δήμος Αιγάλεω: 1η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του 2014

Η Δ/νση Κοινωνικών Υπηρεσιών και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών για την πρόληψη και προαγωγή υγείας, οργανώνει την 1η Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία του 2014, στις 31/3 & 1/4/2014, Δευτέρα ώρες 15.00μ.μ έως 20.00μ.μ και Τρίτη ώρες 9.00 π.μ.-13.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 και Κάλβου ) με στόχο την ενίσχυση της τράπεζας Αίματος της πόλης μας.
Στην ανακοίνωση της Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ κα.  ΣΙΓΑΛΑ ΔΙΟΝΥΣΙΑ τονίζει ότι :Η προσφορά αίματος είναι το καλύτερο δώρο που μόνο ο άνθρωπος μπορεί να προσφέρει σε άλλο άνθρωπο. Ένα δώρο που δεν κοστίζει και είναι ανεκτίμητο μπροστά στα άλλα. Είναι χρέος όλων μας να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της προσφοράς αυτής. Λίγο από το αίμα μας αύριο θα σώσει μια ζωή. Δεν πρέπει ο φόβος, η προκατάληψη και η άγνοια γύρω από τη διαδικασία της αιμοδοσίας να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στο κάλεσμα ανθρωπιάς.
Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση σας περιμένουμε να δηλώσετε ενεργά το παρόν σας στο κάλεσμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο σας.
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ



Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.