Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: Ημερίδα για την πρόληψη των αυτοκτονιών από το Δήμο Αιγάλεω
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

Ημερίδα για την πρόληψη των αυτοκτονιών από το Δήμο Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω σας προσκαλεί την Τετάρτη 19 Μαρτίου, 19.00-21.00, στην ημερίδα με αντικείμενο την πρόληψη των αυτοκτονιών και πως όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μην οδηγηθεί σε απόγνωση. Το θέμα των αυτοκτονιών είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, καθώς τα τελευταία χρόνια, λόγω της οικονομικής κρίσης, έλαβε μεγάλη διάσταση στην Ελληνική Κοινωνία.
Ομιλητής στην ημερίδα θα είναι ο κ.Αλέξανδρος Μπότσης, Στρατιωτικός Ιατρός – Ψυχίατρος με εξειδίκευση στις αυτοκτονίες, αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Albert Einstein της Ν.Υόρκης και Επικεφαλής του τμήματος Πρόληψης των Αυτοκτονιών του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας .
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω (Ιερά Οδός 364 & Κάλβου, τηλ.επικοινωνίας 2132044821). Είσοδος ελεύθερη

Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.