Κατάλογος σελίδων BIOTEYMA_blog ΒΙΟΤΕΥΜΑ Τρόπος Ζωής Ποιότητα Ζωής: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
Τι είναι βιολογική Γεωργία;;;

Με απλά λόγια, η βιολογική γεωργία είναι ένα αγροτικό σύστημα διαχείρισης το οποίο παρέχει στον καταναλωτή φρέσκα, γευστικά, αυθεντικά τρόφιμα, χωρίς υπολείμματα φυτοφαρμάκων ενώ ταυτόχρονα σέβεται την ισορροπία των οικοσυστημάτων.

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΩΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Εκδήλωση για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Πελοποννησίων Καματερού, την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014 στις 19:00 στο κινηματοθέατρο «Μελίνα» (Φυλής 165 Καματερό).
Ομιλητής θα είναι ο  Δρ. Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και Μουσικολόγος κ. Δημήτριος Σταθακόπουλος Δημήτριος, ο οποίος θα αναφερθεί στη διαχρονική σημασία της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με παραδοσιακή ζωντανή μουσική η ορχήστρα των Γ. Δαλιάνη – Δ. Ρουμελιώτη, ενώ θα συμμετάσχουν και μέλη χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου.


Προσθέστε το σχόλιό σας…. την άποψή σας …
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

πειτε την γνώμη σας .....
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το Biotevma.blogspot.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια των επισκεπτών. Ο σχολιαστής είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για οποιοδήποτε περιεχόμενο καθιστά διαθέσιμο μέσω του συστήματος σχολιασμού.